Габриела Герасимова

Личен коуч и психолог

Казвам се Габриела Герасимова и съм психолог и сертифициран НЛП личен коуч. В работата си използвам различни инструменти от НЛП, коучинг, мотивационно интервюиране и други терапевтични подходи. Подкрепям клиентите си в определяне на ценности и приоритети, справяне със стреса, поставяне и постигане на цели и откриване на лична мотивация. Една от главните ми цели в процеса на работа е клиентите да придобият умения и увереност за справяне както с настоящите проблеми, така и с бъдещи ситуации.

Основните ми области на работа включват справяне със стреса, целеполагане, справяне с промени, вземане на решения, личностно развитие, увеличаване на мотивацията и управление на времето.

Образование

 • Магистър на науките по Психология и невронаука на психичното здраве, Кингс Колидж Лондон


 • Бакалавър по Психология на английски език, Нов български университет
 

Сертификати и обучения

 • НЛП Личен и Бизнес Коуч
 
 • НЛП Мастър Практик
 
 • Мотивационно интервюиране
 
 • Основи на когнитивно-поведенческа терапия
 
 • Основи на терапия за приемане и ангажиране (ACT)
 

Членува в

 • Дружество на психолозите в Република България
 
 • Българска коучинг академия
 
 • Асоциация по приложни невронауки (Лондон)
 
 • Български център на жените в технологиите

Отзиви от клиенти

“Когато започнах работа с Габи, не бях съвсем наясно какво исках да постигна точно, но някак с лекота и неусетно, това се случи. Успях да си отговоря на много свои въпроси, които даже не си бях задала. Най-ценното за мен беше, че в края на работата с нея, аз започнах сама да се справям с емоциите си, с моменти на тревожност и дистрес. Ключова роля за това изиграха което техниките, които Габи ми показа и които с течение на времето успяхме да автоматизираме. Нейният личен подход и внимание ми помогнаха да се справя с тежки за мен спомени и възприятия.”

Цветелина, 32г.

“Потърсих услугите на Габи, защото имаше неща, които не вървяха много добре в компанията ни и исках да намеря решение на тези проблеми. Коучингът ми помогна да намеря начин да преодолея няколко големи пречки в себе си. Вече си поставям по-малко на брой цели за деня с цел да отсея важното от маловажното по-добре. Работата ни заедно беше супер преживяване!“

Калоян, 38г.

“С Габи се разговаря и работи много лесно и приятно. Тя успява да запази професионализма без да те кара да се чувстваш особено или “на дистанция”. Оставих зад себе си неща, които дълго бях таила в себе си. Несъмнено ще се връщам към техниките за управление на емоциите, които научих. “

Кристина, 27г.

Този уебсайт използва “бисквитки”, за да подобри качеството на вашия престой. Прочети Политика за употреба на бисквитки.

Изпрати ми съобщение

Ще отговоря в най-кратък срок.