Услуги

Индивидуални клиенти

Свържете се мен и запазете час за опознавателна сесия, в която заедно ще определим Вашите потребности, желания краен резултат и периода на работа.

Корпоративни клиенти

Уебинари

Психологически и Лидерски Обучения

Личен (лайф) коучинг

Професионален коучинг

Психологически консултации

 

За повече информация направете запитване чрез формата за контакт.


Отзиви от клиенти

“Когато започнах работа с Габи, не бях съвсем на ясно какво исках да постигна точно, но някак с лекота и неусетно, това се случи. Успях да си отговоря на много свои въпроси, които даже не си бях задала. Най-ценното за мен беше, че в края на работата с нея, аз започнах сама да се справям с емоциите си, с моменти на тревожност и дистрес. Ключова роля за това изиграха което техниките, които Габи ми показа и които с течение на времето успяхме да автоматизираме. Нейният личен подход и внимание ми помогнаха да се справя с тежки за мен спомени и възприятия.”

Цветелина, 32г.

“Потърсих услугите на Габи, защото имаше неща, които не вървяха много добре в компанията ни и исках да намеря решение на тези проблеми. Коучингът ми помогна да намеря начин да преодолея няколко големи пречки в себе си. Вече си поставям по-малко на брой цели за деня с цел да отсея важното от маловажното по-добре. Работата ни заедно беше супер преживяване!“

Калоян, 38г.

“С Габи се разговаря и работи много лесно и приятно. Тя успява да запази професионализма без да те кара да се чувстваш особено или “на дистанция”. Оставих зад себе си неща, които дълго бях таила в себе си. Несъмнено ще се връщам към техниките за управление на емоциите, които научих. “

Кристина, 27г.


Този уебсайт използва “бисквитки”, за да подобри качеството на вашия престой. Прочети Политика за употреба на бисквитки.

Изпрати ми съобщение

Ще отговоря в най-кратък срок.